maandag 22 januari

woensdag 24 januari

nationale voorleesdagen t/m 3 februari

Opening project Leren voor Later

Fotoalbum is aangevuld. Neem een kijkje....

febr-mrt-apr

=========================================================================

LINK 2: KONINGSSPELEN

Vrijdag 22 april hebben alle kinderen van de St Antoniusschool, samen met de kinderen van de scholen uit Holthees, Vortum Mullem, Overloon en Vierlingsbeek, de KONINGSSPELEN "gevierd". Open de link hierboven voor een beknopte terugblik én de mogelijkheid (graag!!) om uw mening over deze dag te geven.

Hartelijk dank aan alle ouders die zich ingezet hebben om deze dag mogelijk te maken.

============================================================================================

LINK 1: SCHOOLCARNAVAL

Met de Jeugdraad onder aanvoering van ZKH Prins Ruud en HKH Prinses Nina is het Schoolcarnaval op vrijdag 3 februari een geslaagde happening geworden. Vóór de lunch was er een carnavalesk programma op school, met o.a. creatieve activiteiten, polonaises en try-outs voor de artiesten die in het middagprogramma voor "het grote publiek" zouden optreden. Na het lunchuurtje gingen alle kinderen en overige belangstellenden in optocht de Jeugdraad ophalen. Bij Prins Ruud liep het programma enige vertraging op, omdat ZKH na een Bourgondische lunch een uiltje lag te knappen. In het Bliekerspaleis werd het Schoolcarnavalsfeest voortgezet. Vele ouders, oud-leerlingen en natuurlijk de "Grote Prins Willem" met zijn gevolg waren hierbij aanwezig. Om half vier kwam er helaas een einde aan deze alternatieve schooldag. Maar het goede nieuws was dat CV De Bliekers nog meerdere activiteiten voor de jeugdige Bliekers in petto heeft/had.

Een speciaal woord van dank voor de helpende handen van ouders bij het organiseren van deze dag!