maandag 20 augustus

eerste schooldag na de vakantie

maandag 3 september

studiedag, kinderen vrij

dinsdag 11 september

GMR

ANWB streetwise

ANWB streetwise geslaagd! De kinderen van SKOV hebben afgelopen woensdag 11 april, op verschillende...

BVL

Wij zijn een BVL school.

BVL staat voor Brabants VerkeersveiligheidsLabel. Het BVL biedt basisscholen en gemeenten de helpende hand om structureel en meer op de praktijk van alle dag gerichte verkeerseducatie te geven. Het is een parapluproject van de provincie Noord-Brabant voor verkeerseducatie.

Het Label is een bewijs dat verkeersveiligheid structureel deel uitmaakt van het schoolbeleid. De leerlingen krijgen verkeerslessen en er zijn verkeersprojecten met praktische oefeningen. Verder is er aandacht voor de schoolomgeving en zijn de wegen er naartoe zo verkeersveilig mogelijk. Daarnaast zijn (verkeers)ouders of -verzorgers betrokken bij verkeerseducatie.

Neem een kijkje op:

www.nulverkeersdodenbrabant.nl